Care este cea mai bună îngrijire terapeutică a pielii?

Dacă pielea ta este plictisitoare, uscată, căptușită și încrețită, înseamnă că ai leziuni celulare grave. Acest tip de daune necesită îngrijire terapeutică serioasă a pielii. Dar, având în vedere atât de multe produse de pe piață care pretind că oferă pielii tale îmbătrânite terapia de care are nevoie, cum poți ști care este cel mai bun? Ei bine, am câteva informații utile care vă pot economisi timp și bani și vă pot oferi rezultatele semnificative de vindecare pe care le căutați. Vă rugăm să continuați să citiți.

Vezi tu, daunele celulare la care m-am referit există adânc sub toate straturile dermei tale. Pentru ca îngrijirea terapeutică a pielii să fie eficientă, trebuie cosmetice terapeutice să poată atinge acest nivel foarte profund.

Cremele și loțiunile principale sunt făcute cu ingrediente care nu au această capacitate de penetrare. Substanțele chimice sintetice precum vaselina, uleiul mineral, miristatul de izopropil, trietolamina, glicerina și propilenglicolul, care alcătuiesc majoritatea produselor de îngrijire a pielii, nu au capacitatea de a interacționa cu pielea naturală umană. În cel mai bun caz, tot ce pot face aceste produse este să ofere un efect temporar de umplere cosmetică a liniilor și ridurilor.

Concluzia? Evitați aceste produse pe bază de chimicale dacă doriți cu adevărat să vindecați și să susțineți un ten frumos.

Așa că acum să ne întoarcem la cremele și loțiunile care au capacitatea de a oferi terapie de vindecare pielii tale deteriorate.

Oamenii de știință dermatologi ne spun că se pot obține îmbunătățiri semnificative ale funcției celulelor sănătoase prin tratarea pielii cu extracte vindecătoare, bio-active din natură. Aceste substanțe naturale au o structură moleculară foarte asemănătoare cu cea a pielii umane. Ca rezultat, pielea ta permite acestor extracte naturale să atingă nivelul celular profund pentru a-și oferi îngrijirea terapeutică a pielii.

Nutrienții stimulatori conținuti în aceste extracte trezesc funcția celulară și determină producția sănătoasă de colagen, elastină și acid hialuronic care funcționează în viteză. Cu multe proteine structurale și acizi grași care trec prin fibrele pielii, țesătura de la baza devine puternică, fermă și netedă, păstrați umiditatea naturală și creșteți o mulțime de celule noi ale pielii.

Concluzia? Tonul și textura ta natural-tinere sunt restabilite și arăți odihnit, împrospătat și la fel de tânăr pe cât te simți.

Nu vă înșelați în privința asta. Cea mai bună îngrijire terapeutică a pielii este cea care a fost special formulată cu substanțe naturale capabile să lucreze cu chimia naturală a pielii tale. Susținerea sănătății structurii tale celulare de bază este cea mai bună modalitate de a obține un aspect tânăr și frumos.

Dacă sunteți interesat de ce anume extracte naturale spun experții care ar trebui incluse în cea mai bună îngrijire terapeutică a pielii, vizitați site-ul meu web.

Therese Higgins este un cercetător dedicat și utilizator al celei mai bune îngrijiri naturale a pielii. Când vine vorba de a obține o piele tânără, fabuloasă, Therese știe că „cunoașterea înseamnă putere!” Aflați mai multe despre extractele naturale puternice, testate clinic, pe care experții științifici le includ în cea mai bună îngrijire terapeutică a pielii.